2014 Sağlık Bakanlığı Haziran Ayı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları)

2014 Sağlık Bakanlığı Haziran Ayı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları)
2014 Memuru Alımı Sağlık Bakanlığı personel memur alımı ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı hangi branşta ne kadar personel memur alacak? Tüm ayrıntılar

2014 Memuru Alımı Sağlık Bakanlığı personel memur alımı ne zaman olacak? 2014 Sağlık Bakanlığı Haziran Ayı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları) Sağlık Bakanlığı hangi branşta ne kadar personel memur alacak?

2014 Sağlık Bakanlığı Haziran Ayı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları)

İçişleri Bakanlığının bir süredir üzerinde çalışma yürüttüğü koruma memuru alımı için hazırlıklar tamamlandı. İlk aşamada 28 bin 500 koruma memuru alımı yapılacak. Akabinde bu sayı 50 bini bulacak.

Koruma memurları önemli devlet binaları hassas bölge ve noktalarda görev yapacak. Ayrıca hizmetin gerektirdiği kişi koruma işi de bu görevliler de olacak. Bunun yanında stadyumlar, spor müsabakaları sınavlar, konser, toplantı gibi halkın yoğun olarak bulunduğu kapalı ve açık etkinliklerde de koruma memurları görev başında olacak..

2014 Sağlık Bakanlığı Haziran Ayı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları)

2014 ün ilk sözleşmeli alımı hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamakla beraber bazı bölümlerin alım sayılar şimdiden internet ortamında dolaşmaya başladı.

 

Kadrolu alımdan önce yapılması beklenen alım için öngörülen ve ÖSYM tarafından tercihe çıkartılma tarihi 2-7 haziran olarak öngörülüyor.
 
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, acil servis hizmetlerinde inanılmaz başarı öyküsü oluşturduklarını belirterek, “ Türkiye , dünyada enkazın altında da tıbbi müdahale yapabilecek en büyük ekibe sahip” dedi

2014 Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alımı Ne Zaman? (Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alım Şartları ne)

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas; bu sene 10 binin üzerinde insan alacağız
 
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, acil servis hizmetlerinde inanılmaz başarı öyküsü oluşturduklarını belirterek, “Türkiye, dünyada enkazın altında da tıbbi müdahale yapabilecek en büyük ekibe sahip” dedi.
 
Türkiye'de en çok 'öğretmen, polis ve doktor' açığı 
 
Kafkas, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin sağlık konusunda büyük atılım içinde olduğunu söyledi.
Türkiye’nin daha önce depolarında yakıtı olmayan 600 ambulansı bulunduğuna işaret ederek, “Vatandaşlara ambulans lazımsa mazot parası verse kullanıyordu. Bolu’ya bu hafta 5 ambulans gönderiyoruz. Toplam ambulans sayısı 23 oldu. Türkiye, acil müdahalede dünya standartlarını yakaladı” şeklinde konuştu.
 
“Sağlıkta dönüşümün acil müdahale ayağında muhteşem iş yaptık” diyen Kafkas, “Bolu, deprem yaşamış ilimiz. Bu coğrafyada depremde devlet ve millet enkaz altında kalmıştır. Biz o depremden çıkarttığımız dersle Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) oluşturduk. Türkiye, dünyada enkazın altında da tıbbi müdahale yapabilecek en büyük ekibe sahip. Türkiye’deki bütün ihtiyaçları gideriyor. Bunu Van depreminde yaşadık. Dünyanın neresinde sıkıntı varsa UMKE ekiplerimiz de aynen orada” ifadesini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.