2014 YDS Soruları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2014 YDS Soruları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
ÖSYM bazı medya organlarında yer alan kopya iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

ÖSYM tarafından, bazı medya organlarında yer alan "Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nda (YDS) toplu kopya çekildiğine" dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

SINAVLAR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, 7 Eylül 2014 Pazar günü ÖSYM tarafından yapılan 2014-YDS Sonbahar Dönemi sınavına toplam 182 bin 887 adayın başvurduğu ve sınavın 41 merkezde İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça dillerinde düzenlendiği ve sınavın herhangi bir sorun olmadan başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtildi.

EN KISA ZAMANDA SONUÇLAR AÇIKLANACAKTIR

Dün bazı medya organlarında "YDS sınavında toplu kopya çekildiğine" dair gerçeği yansıtmayan haberlerin yayımlandığının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Haberde söz konusu olan sınav binasında, sınav sırasında herhangi bir kopya girişimi veya benzeri bir olumsuzluk söz konusu olmadığı gibi sınavın yürütülmesi ve sınav evrakının ÖSYM'den sınav merkezlerine oradan da tekrar ÖSYM merkezine iletilmesinde tüm süreç tamamı ile izlenerek kontrol altında sorunsuz yürütülmüştür. Sınav evrakının ayrıştırılması ve taranması devam etmekte olup en kısa zamanda sonuçların açıklanması sağlanacaktır."

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması

7 Eylül 2014 tarihinde yapılan 2014-YDS Sonbahar Dönemi Sınavının değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları,  17 Eylül 2014 günü saat 14.00’ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
2014-YDS Sonbahar Dönemi Sonuçları
Sayısal Bilgiler
Temel Soru Kitapçıkları (% 10)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.