2014'de ABD'nin Kansas eyaletinin Wichita şehrinde uçuş simülatörü kullanan 3 kişinin ölmesine neden olan şey hangisi olmuştur

2014'de ABD'nin Kansas eyaletinin Wichita şehrinde uçuş simülatörü kullanan 3 kişinin ölmesine neden olan şey hangisi olmuştur
2014'de ABD'nin Kansas eyaletinin Wichita şehrinde uçuş simülatörü kullanan 3 kişinin ölmesine neden olan şey hangisi olmuştur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2014'de ABD'nin Kansas eyaletinin Wichita şehrinde uçuş simülatörü kullanan 3 kişinin ölmesine neden olan şey hangisi olmuştur 

A- Simülatörün yanması
B- Gerçek bir uçağın binaya çarpması
C- Binaya yıldırım düşmesi
D- Yedikleri yemekten zehirlenmeleri

Doğru Cevap:  Gerçek bir uçağın binaya çarpması

Bir uçuş simülatöründeki üç kişi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki binaya gerçek bir uçak düştükten sonra öldü. Çift motorlu uçağın pilotu, uçak kalkıştan sonra güç kaybettiğinde ve bir Kansas Uçuş Güvenliği merkezine çarptığında öldü.
Kaza, en az beş kişiyi yaraladı ve yüksek siyah duman bulutları oluşturan bir yangını ateşledi.Yetkililer, yalnızca pilotun uçakta olduğunu, ancak dörtten fazla kişinin öldüğü ABD'deki Wichita Mid-Continent Havalimanı'ndaki binada kaç kişinin bulunduğunun hemen belli olmadığını söyledi.
Kazadan sonra dört kişi daha açıklanmadı, ancak binanın bir kısmı çöktükten sonra arama durduruldu. Wichita İtfaiye Görevlisi Brad Crisp, izleyenlere, bina stabil hale gelir gelmez aramanın devam edeceğine dair güvence verdi.

6
42
4
5
5
16
100
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum