2014'te Vancouver'da bir akvaryumdaki bir balığa hangi uzvunun yerine ameliyatla protez takılmıştır

2014'te Vancouver'da bir akvaryumdaki bir balığa hangi uzvunun yerine ameliyatla protez takılmıştır
2014'te Vancouver'da bir akvaryumdaki bir balığa diğer balıklar ona zorbalık etmesin diye kaybettiği hangi uzvunun yerine ameliyatla protez takılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2014'te Vancouver'da bir akvaryumdaki bir balığa diğer balıklar ona zorbalık etmesin diye kaybettiği hangi uzvunun yerine ameliyatla protez takılmıştır 

A- Diş 
B- Yüzgeç
C- Kuyruk
D- Göz

Doğru Cevap: Göz

Akvaryumdaki arkadaşlarının dövdüğü Kiwi'ye protez göz takıldı

Bir gözünü kaybettiği için diğer balıklar tarafından dövülen Kiwi'nin hikâyesi mutlu sona ulaştı. Veteriner Megan Baebler bir gözü olmadığı için akvaryumdaki diğer balıklar tarafından sık sık saldırıya uğrayan minik balığa protez göz nakli yaptı.

Onedio'nun Buzzfeed'den referans verdiği haberine göre; bu yeşil renkli, tuzlu su balığı minnağın ad Kiwi. Sahibi Julie Morgan'ın evindeki akvaryumda diğer balıklarla birlikte mutlu mesut yaşıyordu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.