2015-2016 Zirve Üniversitesi Kayıt Tarihleri ve İngilizce Yeterlilik Sınavı

2015-2016 Zirve Üniversitesi Kayıt Tarihleri ve İngilizce Yeterlilik Sınavı
Bu yazımızda sizlere 2015 Zirve Üniversitesi Ösym Kayıtları Kayıt Tarihleri / İngilizce Yeterlilik Sınavı ne zaman yapılacak konusunda bilgilere vereceğiz.

Kesin kayıtlar her fakülte için aşağıda belirlenen tarihler arasında Zirve Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nün Kızılhisar Kampüsü 27260 Şahinbey / GAZİANTEP adresinde yapılacaktır.

FAKÜLTESİ / MESLEK YÜKSEKOKULU

KAYDIN BAŞLANGIÇ TARİHİ

KAYDIN BİTİŞ TARİHİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

03 Ağustos 2015

03 Ağustos 2015

İletişim Fakültesi

Mühendislik Fakültesi

Eğitim Fakültesi

04 Ağustos 2015

04 Ağustos 2015

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Hukuk Fakültesi

05 Ağustos 2015

05 Ağustos 2015

Meslek Yüksekokulu

Diş Hekimliği Fakültesi

06 Ağustos 2015

06 Ağustos 2015

Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi


Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programı, Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programlarına kayıtlarını yaptırdıkları aynı gün içerisinde İngilizce Hazırlık Kur Yerleştirme / Yeterlik Sınavına alınacak iken,
Diş Hekimliği Fakültesi, Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi’nin İngilizce Öğretmenlik Programı hariç diğer tüm programları, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Programı, Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik programı hariç tüm programlarına kayıtlarını yaptırdıkları aynı gün içerisinde isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Kur Yerleştirme / Yeterlik Sınavına alınabilecek olup, gerekli açıklamalar görmek için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.