2015 ÖSYS Sonuçlarına Göre Ege Üniversitesini Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2015 ÖSYS Sonuçlarına Göre Ege Üniversitesini Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri
2015 ÖSYS Sonuçlarına Göre Ege Üniversitesini Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri nasıl yapılacağı konusunda kısaca bilgi vereceğiz.

2015 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Üniversitemize kayıt işlemleri iki şekilde gerçekleştirilecektir. A. E-Devlet üzerinden elektronik kayıt Yükseköğretim Bilgi Sistemi çalışmaları kapsamında Üniversitemize yeni yerleşen öğrenciler https://turkiye.gov.tr web sitesi üzerinden elektronik kayıt (E-Kayıt) yaptırabileceklerdir. Elektronik kayıt öğrenci için zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrenciler Üniversiteye gelerek kayıtlarını tamamlayacaklardır. E-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 28 Temmuz- 5 Ağustos 2015 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr web adresinde “e-hizmetler” bölümü altında yer alan “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında “Üniversite E-Kayıt” seçeneğinden e-devlet şifresiyle kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra gerçekleştirilecektir. E-Devlet şifresi almamış olan adaylar şifrelerini nüfus cüzdanlarının aslı ile bizzat PTT şubelerinden temin edebileceklerdir.

Devamı için tıklayınız

Önemli Not: Lütfen Kayıt işlemleri için Ege Üniversitesinin güncel bilgilerini takip etmek için resmi internet sitesini takip ediniz ve öğrenmek istediğiniz konuları telefonla iletişime geçiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.