2015 PMYO başvuru şartları neler? YGS taban puanı Polis olmak isteyen adaylar başvuru tarihleri

2015 PMYO başvuru şartları neler? YGS taban puanı Polis olmak isteyen adaylar başvuru tarihleri
2015 yılı PMYO polis olmak isteyen adaylar başvuru şartları neler? Polis Meslek Yüksekokulu başvuruları nasıl alınacak. YGS Taban puanı ile nasıl polis olunur. İşte merakla beklenen PMYO başvuru şartları neler. POMEM yaşının düştüğü bu günler en kolay Pol

2015 yılı PMYO polis olmak isteyen adaylar başvuru şartları neler? Polis Meslek Yüksekokulu başvuruları nasıl alınacak. YGS Taban puanı ile nasıl polis olunur. İşte merakla beklenen PMYO başvuru şartları neler. POMEM yaşının düştüğü bu günler en kolay Polis olma imkanı POMEM’de.

PMYO taban puanları 2015 belli oldu diye merak edenler araştırmaya başladı ama maalesef sadece yalan haberler ile karşılaştılar. PMYO yani polislik sınavı taban puanları için henüz resmi bir açıklama yapılmadı bu sebeple YGS PMYO baraj puanı için henüz net bir şey söylemek mümkün değil çünkü 2015 yılı için henüz YGS şartları ve puan alımları belli değil. Dolayısı ile de polis meslek yüksekokulu taban puanları için bir süre daha beklemeli ve gelen net bilgi ile hareket etmelisiniz. PMYO resmi sitesi bir açıklama yaptı ve yakın zamanda Polis meslek PMYO sınav başvuru şartları ve YGS puanlarını açıklayacaklarını belirttiler.

Yapılan resmi açıklama ise
2015 Yılında PMYO sınavlarına başvuruda bulunabilmek için gerekli YGS puanı ve diğer alım şartları internet sitemizden duyurulacaktır.Diğer kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle duyurulur.

PMYO resmi sonuçları henüz açıklanmamıştır! Ancak açıklanır açıklanmaz ilk bu sayfada yerini alacaktır!

YGS ardından sonuçlar beklenemye başlandı.Gözler hem ÖSYM hem de Polis akademisi başkanlığına çevrildi.

2015 PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) sınavına girecek adaylarımızın en çok sorduğu ikinci soru ise 2015 PMYO boy sınırı ne olacak?

2015 PMYO ‘da bayanlar için 1,62 mt boy sınırı aranırken, erkelerde ise 1,67 mt boy sınırı aranmaktadır. (Daha açıklanmadı başvuru şartları ama biz böyler ön görüyoruz) Bir çok arkadaşımızdan boy konusunda şu soruyu alıyoruz;

PMYO mülakatlarında boyu 2-3 cm kısa ölçüyorlarmış doğru?

Hayır arkadaşlar öyle bir şey söz konusu değil çıplak ayakla ölçüldüğünüz boyunuz esas alınıyor. Siz boyunuzdan emin olmak için daha öncesinde bir devlet hastanesine giderek boyunuzu ölçtürüp bunu rapora bağlayabilirsiniz. Yani bu tam boyunuz olacaktır. Ama PMYO mülakatlarında bir geçerliliği olmayacaktır. En azından tam boyunuzu öğrenmiş olursunuz.

Gelelim 2015 PMYO Kilo Şartlarına… Burada en çok karşılaştığımız sorulardan birisi boyum bu kilom bu polis olabilir miyim? sorusu.

Allah aşkına böyle soru sormayınız. 2015 Pmyo içinde beden kitle indeksinize bakılacak ve beden kitle indeksinizin 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olması istenecek. Beden kitle indeksinizi bilmiyor ve hesaplamak istiyorsanız; sitemizden Pmyo Beden Kitle İndeksi konusuna bakarak hesaplayabilirsiniz.

Şu hususu da hatırlatmadan geçmeyeyim. Yukarıda yazdığımız şartlar tamamen şuan yürürlükte olan Yönetmelik hükümlerine göre hazırlanmıştır. Bunlar resmi bir bilgi mi? Nerede açıklandı? gibi sorular sormayınız. Sitemizde Yönetmelik hükümlerine aykırı bilgi veremeyiz. 2015 PMYO ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeye devam ediniz

2015 PMYO sınavına girecekler sabırsızlıkla YGS baraj puanını beklemektedir. PMYO resmi internet sitesinde henüz resmi olarak herhangi bir açıklama yapılma.dı

Fakat bazı medya siteleri ” PMYO YGS baraj puanı açıklandı ” diye asılsız haberler yaptıktan sonra PMYO resmi internet sitesi açıklama yapmak zorunda kaldı.
PMYO RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE
2015 Yılında PMYO sınavlarına başvuruda bulunabilmek için gerekli YGS puanı ve diğer alım şartları internet sitemizden duyurulacaktır.Diğer kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle duyurulur

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.