2016 KPSS Lise sınavına girecek adaylara başarılar

2016 KPSS Lise sınavına girecek adaylara başarılar
20 Kasım Pazar günü yapılacak 2016 KPSS ortaöğretim (lise) sınavına girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

2016 KPSS Ortaöğretim sınavı bu hafta sonu, 20 Kasım Pazar günü yapılacak. Sınav saat 10:00'da başlayacak ve 12:00'de sona erecektir.

Sınav süresi iki saat 120 dakikadır.

SINAVA GİRERKEN YANINIZDA OLMASI GEREKEN İKİ BELGE 

1- Sınav giriş belgesi: Sınava girecek adayların, sınav giriş belgelerini https://ais.osym.gov.tr adresinden indirmeleri gerekmektedir. İndirilen sınav giriş belgesinin üzerinde, adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Bu belge olmadan sınava girilemeyecektir. Belgeyi yazıcıdan dökerken fotoğrafın çıkmasına özellikle dikkat edilmelidir. Bu belgenin ön veya arka yüzünde hiçbir işaretleme yapılmamalıdır. Hiçbir aday sınav giriş belgesi dışında yer alan başka bir salonda sınava giremeyecektir. Bu nedenle yanlışlık olmaması için sınava gireceğiniz yerin iyice belirlenmesi gerekmektedir.

2- Nüfus cüzdanı veya pasaport: Sınava girebilmek için aranan ikinci belge nüfus cüzdanı veya pasaporttur. Ehliyet veya mesleki kimlik belgeleri sınava girişte geçerli sayılmamaktadır. Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı ve T.C. Kimlik numarası bulunmalıdır. T.C. Kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanları kabul edilmeyecektir. Pasaportun ise süresi geçerli olmalıdır.

20 Kasım 2016 Pazar günü saat:07.00 -10.15 saatleri arasında açık olacak olan Nüfus Müdürlüklerini görmek için tıklayınız.

2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Tüm adaylara egitimsistem.com ailesi olarak başarılar dileriz.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.