2017 YDS sonuçları

2017 YDS sonuçları
ÖSYM, YDS sonuçlarını açıkladı 2 Nisan 2017 YDS İlkbahar Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması tamamlandı.

2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı İlkbahar Dönemi'ne (2017-YDS İlkbahar Dönemi) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olupFarsça Testindeki 18. sorunun iptal edilmesine,İtalyanca Testindeki 77. sorunun iptal edilmesine, İtalyanca Testindeki 67. sorunun "D" olarak girilmiş cevabının "C" olarak değiştirilmesinekarar verilmiştir.

Sınav sonuçları, 20 Nisan 2017 tarihinde saat 15:15'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacak olup adaylar, sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

Sınav Sonuçları

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.