2017'de Çin'de bir hayvanat bahçesine bilet almayıp tel örgüyü aşıp duvara tırmanarak giren adam hangisi tarafından öldürülmüş

2017'de Çin'de bir hayvanat bahçesine bilet almayıp tel örgüyü aşıp duvara tırmanarak giren adam hangisi tarafından öldürülmüş
2017'de Çin'de bir hayvanat bahçesine eşi ve iki çocuğu bilet almasına rağmen kendisi bilet almayıp tel örgüyü aşıp duvara tırmanarak giren adam hangisi tarafından öldürülmüştür sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2017'de Çin'de bir hayvanat bahçesine eşi ve iki çocuğu bilet almasına rağmen kendisi bilet almayıp tel örgüyü aşıp duvara tırmanarak giren adam hangisi tarafından öldürülmüştür

A- Çıngıraklı yılanlar
B- Timsahlar
C- Kaplanlar
D- Piranalar

Doğru Cevap: Kaplan

Çin'in doğusunda bir hayvanat bahçesinde bilet parasını ödememek için çitlere tırmanan bir adam, bir kaplanı hırpalayarak öldürdü. Saldırı kameraya yakalandı ve sosyal medyada paylaşıldı, bir videoda insanlar çığlık atarken adamın vücudunu kemiren bir kaplanı gösteriyordu.

Yerel hükümetten yapılan açıklamada, kimliği yalnızca Zhang soyadıyla tanımlanan kurbanın Cumartesi günü Zhejiang eyaletindeki bir tatil köyünde bilet satın almak yerine bir arkadaşıyla çite tırmandığı belirtildi. Açıklamada, Zhang'ın karısı ve iki çocuğu ile arkadaşının karısının hayvanat bahçesine girmek için bilet satın aldığı belirtildi.

Ancak açıklamada, Zhang'ın bir tel ağdan geçtiği ve sonunda arkadaşı geri çekilirken kaplan muhafazasına girmek için bir duvara tırmandığı iddia edildi.

Parkın ziyaretçileri görünüşe göre uzaktan seyrederken, bir kaplan çitin içinde ona saldırdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolar, Zhang'ın kaplanlar etrafında dönerken yerde yattığını gösteriyordu.

Devlet televizyonu, bir kaplanın yerel polis tarafından vurularak öldürüldüğünü ve yakınlardaki diğer üç kaplanın havai fişek kullanılarak dağıtıldığını bildirdi. Zhang daha sonra hastanede öldü.

1
0
1
0
2
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.