2019 Peygamber Sevdalıları Siyer Sınavı

2019 Peygamber Sevdalıları Siyer Sınavı
Peygamber Sevdalıları tarafından her yıl düzenlen Mevlid-i Nebi Siyer Sınavı bu yıl 17 Şubat 2019 tarihinde yapılacak ve dereceye girenlere 5 kişiye Umre ile 2000 çeşit ödül verilecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak birçok hayırlı faaliyetler yaparak Peygamber Efendimizin (sav) hayatının okutulup yaşatılması hedeflenmektedir. 

Türkiye geneli yapılacak sınava tüm peygamber sevdalılarınca kabul görmüş, ve her yıl büyük bir heyecan ve merakla beklenmektedir. Bu yıl ki siyer sınavımız dört kategori de yapılacaktır. Her kategori için farklı bir siyer kitabı hazırlanmıştır. 2019 yılı siyer sınavında dereceye girecek yarışmacılara çeşitli ödüllerimiz olacaktır. Bunlar 5 umre ödülü olmak üzere 2000 adet çeşitli ödüllerdir.

Türkiye geneli 380 merkezde başvurular alınacaktır. “O’nu Oku O’nu Yaşa” sloganıyla düzenleneceğimiz Siyer Sınavının ilk başvuruları 3 Aralık tarihinde başlayacaktır. Başvurular 3 Şubat 2019 tarihine kadar devam edip, sınav 17 Şubat 2019 Pazar günü yapılacaktır.

Yarışmamızın tüm şartları yönerge ve şartnamemizde yer almaktadır. İsteyen yarışmacılar gerekli bilgilere buradan ulaşabilirler.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum