2021 ALES soruları ve cevapları yayınlandı mı

2021 ALES soruları ve cevapları yayınlandı mı
2021 ALES/1 sınavı bugün gerçekleştirildi. 150 dakika süren sınavdan sonra ALES soruları ile cevap anahtarı merak konusu oldu. ALES sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna ÖSYM'den yanıt geldi. ÖSYM takvimine göre ALES sonuçları 21 Mayıs'ta açıklanacak

Akademik Personel ve Lisanüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), bugün gerçekleşti. Saat 10.15'te başlayan ALES saat 12.45'te sona erdi. ALES'te hazırlık sürecini geride bırakan adaylar, sonuçlar öncesinde ALES soru-cevaplarının yayınlanmasını bekliyor.

Daha önceki sınavlar kaynak alındığında ALES soru ve cevaplarının bu hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.

ALES SONUÇ TARİHİ AÇIKLANDI MI 

2021 Sınav takvimiyle ALES sonuçları için tarih verildi. Takvime göre ALES sonuçları mayıs ayının son günlerinde duyurulacak. 2 Mayıs tarihli ALES sonuçları, 27 Mayıs tarihinde açıklanacak.

ALES SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR

ALES sonuçları belirtilen tarihte AİS (Aday İşlemleri Sayfası) üzerinden erişime açılacak. Adaylar kişisel bilgileriyle, ALES sonuçlarını görüntüleyebilecek.

0
0
0
0
0
2
124
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.