2021 DGS tercihleri ne zaman yapılacak

2021 DGS tercihleri ne zaman yapılacak
2021 DGS tercihleri ne zaman yapılacak, tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak, DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

DGS tercihleri ve tercih kılavuzu ayrıntıları DGS sınavına giren adayların gündeminde bulunuyor. 11 Ağustos 2021 tarihinde DGS sonuçları açıklandı. DGS sonuçlarından sonra ise tercih listeleri hazırlanacak. Peki DGS tercihleri ne zaman yapılacak 2021?

2021 DGS tercih tarihi henüz belli olmadı. DGS tercih tarihi belli olduğu zaman ayrıntılar haberde yer alacak. Geçtiğimiz dönemlerde tercihlerin yapıldığı tarih dikkate alındığında, DGS tercihlerinin Eylül ayında yapılması bekleniyor.

DGS tercih kılavuzu henüz yayımlanmadı. Ancak 2021-DGS: KILAVUZ VE BAŞVURU Bilgilerinde TABLO-1.Merkezi Yerleştirme ile Dikey Geçiş Yapılacak Yükseköğretim Lisans Programları yer aldı.

Adaylar; sınav puanlarını öğrendikten sonra, tercih işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacaklarını ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Adayların yükseköğretim lisans programları tercihlerini yaparken, tercih süresince ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan Tercih Kılavuzundan yararlanmaları gerekmektedir.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.