2021 KPSS Alan Bilgisi sınav soruları nasıldı

2021 KPSS Alan Bilgisi sınav soruları nasıldı
2021 KPSS Alan Bilgisi yorumları, KPSS lisans alan bilgisi sınavı zor muydu, kolay mıydı, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe, İstatistik testleri nasıldı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

KPSS Alan Bilgisinin kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testlerinden oluşan 1. oturumu 7 Ağustos saat 10.15'te, hukuk, iktisat ve maliye testlerinden oluşan 2. oturumu ise saat 14.45'te yapıldı.

İşletme, muhasebe ve istatistik testlerinden oluşan 3. oturum ise 8 Ağustos Pazar günü saat 10.15'te yapıldı.

KPSS alan bilgisi zor muydu, kolay mıydı

Kamuya memur ataması yapabilmek için gerçekleştirilen KPSS sınavının ilk iki oturumuna katılan adaylar sosyal medyadan sınav hakkında paylaşım yapmaya başladı. Sınavdan çıkan adaylardan bazıları sınavın zor olduğunu söylerken, genellikle sınavın kolay olduğu dile getirildi.

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak

2021 KPSS sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden erişime açılacak. Adaylar, TC. Kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecekler.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.