2022 LGS Sınavında hatalı soru var mı

2022 LGS Sınavında hatalı soru var mı
Milli Eğitim Bakanlığınca, liselere yerleştirmede bu yıl beşinci kez uygulanan, 8'inci sınıfa devam eden öğrencilerin girdiği merkezi sınav 5 Haziranda uygulandı. Sınav soruları nasıldı kolay mı zor mu, hatalı soru var mı?

LGS soruları ve cevap anahtarı, PDF dosyası üzerinden görüntülenebiliyor. Her sene LGS soruları ve cevap anahtarı, PDF dosyası üzerinden indiriliyor. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, LGS cevap anahtarına http://meb.gov.tr üzerinden erişim sağlayacaklar.

  • Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ
  • Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Sizce 2022 LGS sınavında hatalı olduğunu düşündüğünüz soru varmı, yorum kısmından yazın yayınlayalım.

Milli Eğitim Bakanı Özer: 30 haziranda LGS sonuçlarını açıklayacağız, bugün itibariyle iptal edilen hiç bir soru yok. LGS sınavı büyük bir organizasyon, başarılı bir şekilde nihayetlendi .

30 haziranda sonuçları açıklayacağız, yeni bir bilgi vereyim, Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğümüz de çalışmalarını tamamladı, bugün itibariyle iptal edilen hiç bir soru yok.

Bakan Özer'in LGS'ye ilişkin açıklamalarından kısa kısa özetler:

  • 30 haziranda sonuçları açıklayacağız.
  • Bugün itibariyle iptal edilen hiç bir soru yok.
  • Kontenjanlar belirlendi ancak çalışmalar devam ediyor.

31
118
31
32
32
32
35
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum