2022 LGS soruları ve cevapları

2022 LGS soruları ve cevapları
LGS soru ve cevap anahtarı ile öğrenciler, sınav puanı hakkında ön tahminde bulunabilecek. Bilindiği gibi, LGS sözel soruları ve cevapları ile LGS sayısal soru ve cevap anahtarı ayrı ayrı yayınlanacak. Peki, 2022 LGS soruları ve cevapları ne zaman yayınla

LGS olarak da bilinen merkezi sınav, 5 Haziran 2022 Pazar günü uygulandı. LGS soruları ve cevaplarının da sınavın ardından MEB tarafından erişime açıldı.

05/06/2022 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları açıklandı.

Sınav sonuçları, 30 Haziran 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

8
11
305
5
11
13
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.