2023 AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı

2023 AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı
AÖL 2. dönem sınavları ardından sonuç tarihi bekleniyor! Milli Eğitim Bakanlığı 3. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin başladığını duyurdu.

MEB tarafından Açık Öğretim Lisesi 3. dönem kayıt ve kayıt yenileme süreci başlatıldı. İşlemler 23 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Bakanlık AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme kılavuzlarını yayımladı. İşte, 2023 AÖL 2. dönem sınav sonuç tarihi ve kayıt yenileme kılavuzu...

AÖL 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2. dönem sınavları 30 Nisan'da son buldu. Adaylar sonuç tarihine kitlense de sonuçların açıklanacağı zamana dair Bakanlıktan henüz açıklama geldi. Önceki dönemler baz alındığında sonuçların 10 gün içinde erişime açılması bekleniyor.

AÇIK LİSE GİRİŞ EKRANI

AÖL 3. DÖNEM KAYIT VE KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR

Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Sınavın soru ve cevapları yayımlanmayacak. Değerlendirme her ders için ayrı olmak üzere 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak, doğru cevaplar dikkate alınacak ve her soru eşit puan ağırlığına sahip olacaktır. Başarı puanı hesaplamasında; [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacak.

AÖL İLK KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN...

AÖL KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN...

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.