2023 AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu

2023 AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu
2023 AÖL - Açık Lise 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu, Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınavları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Peki, 2023 AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu?

2023 AÖL sınavlarının ne zaman yapılacağı, açık lisede öğrenimini sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. 23 Haziran tarihine kadar devam edecek olan AÖL kayıt işlemleri sonrasında gündeme 3. dönem sınav tarihleri gelecek. Peki, AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu?

AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınav uygulama takvimi henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıl 3. dönem sınavları temmuz ayında uygulanmıştı. Bu yılın 3. dönem sınavlarının da temmuz ayı içerisinde uygulanması bekleniyor.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.