2023 MSÜ tercihi nasıl, nereden yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman bitiyor

2023 MSÜ tercihi nasıl, nereden yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman bitiyor
Milli Savunma Üniversitesi, tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 MSÜ Harp Okulları ve Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 25 Mayıs tarihine kadar personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

Askeri öğrenci adaylarının 2023 MSÜ tercih işlemleri başladı. 2023 MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılabilecek. Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 3 Mayıs – 25 Mayıs tarihleri arasında yapabilecek.

MSÜ TERCİH SAYFASI

2023 MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 02 Nisan 2023 tarihinde icra edilen 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (2023-MSÜ) katılan ve 2023-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 03-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. (25 Mayıs günü saat 23:59’a kadar).

MSÜ tercih işlemleri nasıl yapılacak

ÖSYM Başkanlığınca yapılacak 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2023-MSÜ) katılan adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, Milli Savunma Bakanlığı tarafından adaylara duyurulacak tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

0
11
9
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.