21 Aralık 2012 Cuma Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

21 Aralık 2012 Cuma Kar Tatili Olan İller ~ Güncel
21 Aralık 2012 Cuma Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

21 Aralık 2012 Cuma Kar Tatili Olan İller bu haberde toplanacaktır.

İlk kar tatil haberi Kars'dan geldi.

-KARS-

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kars ve ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

-HAKKARİ-

Hakkari'de etkili olan kar yağışından dolayı okullar 2 gün tatil edildi. Şehir merkezinde kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı Hakkari'de kar yağışının önümüzdeki 2 gün içinde şiddetini artırarak devam edeceği, bu yüzden il merkezi, ilçe ve köylerde okullar Perşembe ve Cuma günü tatil edildiği bildirildi.

-MALATYA-

Malatya'nın Arapgir ilçesinde de yoğun kar yağışının devam etmesinden dolayı eğitime 2 gün daha ara verildi. İlçe Kaymakamı Ercan Turan, yaptığı açıklamada, yoğun yağış nedeniyle kar kalınlığının 75 santimetreye ulaştığı ilçede, yatılı bölge okulları hariç, ilköğretim ve lise okullarının Perşembe ve Cuma günü tatil edildiğini belirtti.

-İSTANBUL-

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliği'nin kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle aldığı karar uyarınca, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilecek.

Tekirdağ

Tekirdağ'da da kar yağışı nedeniyle yarın (21.12.2012) bir gün süreyle merkez ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Ankara-Nallıhan

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde okullar bir gün tatil edildi. 

Nallıhan'da ilk ve orta dereceli okullar, yoğun kar yağışı yüzünden Cuma günü tatil edildi.

KOCAELİ'NİN 4 İLÇESİNDE İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TATİL EDİLDİ

Kocaeli bölgesinde kar yağışının en fazla etkili olduğu Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde merkez ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Kar tatili, gece ilerleyen saatlerde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle alındı. Kocaeli Valiliği'nce alınan karar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geç saatlerde tüm okul müdürlerine telefonla bildirildi.

ADIYAMAN'DA VALİLİK ŞİDDETLİ YAĞIŞ NEDENİYLE OKULLARI TATİL ETTİ

Adıyaman'ın kent merkezini etkisi altına alan şiddetli yağmurun ardından valilik, kent merkezi ve bağlı köylerde okulların 21 Aralık Cuma günü 1 gün tatil edildiğini açıkladı. Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, '21.12.2012 Cuma Günü meydana gelebilecek şiddetli ve kuvvetli sağanak yağış ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, Adıyaman merkez ve köylerinde ilk ile orta okul ve liseler valiliğimizce 1 gün tatil edilmiştir' denildi.

Öte yandan sağanak yağış nedeniyle kent merkezi ve köylerinde bugünde okullar tatil edilmişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
13 Yorum