22 Kasım Çarşamba okullara tatil mi

22 Kasım Çarşamba okullara tatil mi
Meteorolojinin 22 Kasım Çarşamba günü için kar yağışı uyarısı verdiği iller listesine bugün yenileri eklendi. Geçen ilk alarmda Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce'de çok kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirilmişti.

22 Kasım 2017 Çarşamba Kar Tatili olan il ve ilçeler var mı?

22 Kasımda Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce’de çok kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi meteorolojiden.. Son hava durumu tahmininde 22 kasım 2017 de kar yağışının iç Anadoluda bir çok ilde etkili olacağı vurgulandı. Buna göre kar yağışının Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat il merkezlerinde 2 ila 5 cm, yüksek kesimlerinde 5 ila 20 cm örtü yapması bekleniyor. Peki tatil var mı?  İl Valiliklerince yapılacak tatil ilanlarını buradan anında güncelleyeceğiz.

Son hava durumu tahmininde kar yağışının iç anadoluyu da vurduğu duyuruldu. Buna göre kar yağışının Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat il merkezlerinde 2 ila 5 cm, yüksek kesimlerinde 5 ila 20 cm örtü yapması bekleniyor. 

22 Kasım Çarşamba okullar tatil mi?

Kar tatili valilik MEB son dakika açıklaması olursa haberimiz güncellenecektir. Bugün 17 ilde kuvvetli kar yağışı etkili olurken yağışlar perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek. Bu illerde yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı için gözler valiliğe dönmüş durumda. Kar tatili için gece ilerleyen saatlerde valilikler yapacakları değerlendirme ile son kararlarını duyuracaklar. Hava sıcaklığı hızlı bir şekilde düşerken balkanlar üzerinden gelen kar yağışı Türkiye'yi sarmaya başladı. Meteoroloji hava durumu tahminlerini kar yağışı alarmı ile duyurdu. Yapılan son değerlendirmelere göre bugün İç Anadolu'nun doğusu ile Batı Karadeniz bölgesi kuvvetli kar yağışının etkisi altında. Meteoroloji bu bölgelerdeki iller için 5 ile 20 santim arasında kar yağacak uyarısı yaptı. Bolu Dağı ve Ankara ise dün gece kar yağışı etkisi altındaydı. Ankara hava durumu tahmininde bugün için de kar yağışı uyarıs var. Ankara'da gece boyunca etkili olan yağmur, kentin yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı.
2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk kar tatili haberi geldi. Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı 2 belde de okullar tatil edildi.
 
Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı ve Keçikalesi beldelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 22 Kasım Çarşamba günü 1 gün süreyle tatil edildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
6 Yorum