23 Ocak İl il Türkiye iftar saatleri Diyanet Takvimi akşam ezanı vakti

23 Ocak İl il Türkiye iftar saatleri Diyanet Takvimi akşam ezanı vakti
Üç ayları nafile oruçla karşılayan inananlar bugün üç ayların ilk iftarını yapacaklar. Bilindiği üzere iftar içerisinde bulunulan ilin akşam ezanı vaktinin girmesiyle yapılıyor. İftar saatini sorgulayanlar için iftar saatlerini haberimizde derledik.

Üç ayların iki olan ve Hadis-i Şeriflerde Hz. Muhammed'in "Alla'ın ayıdır!" buyurduğu Recep ayının ilk gününde oruçlu olanlar akşamın yaklaşmasıyla birlikte iftar saatini merak edip araştırıyor. Bilindiği üzere iftar akşam ezanında yapılıyor. Merak edenler için iftar saatlerini haberimizde derledik.

Ankara, İzmir İstanbul İftar Saati

Ankara İzmir ve İstanbul iftar saati Recep ayının ilk gününde yani 23 Ocak Pazartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığı Namaz Saatleri Takvimi'nde yer alan bilgilere göre şu şekilde...

  • 23 Ocak Ankara İftar Saati: 18.03
  • 23 Ocakİzmir İstar Saati: 18.29
  • 23 Ocak İstanbul iftar Saati: 18.16

İl il namaz saatlerine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.