25 Aralık Pazartesi okullara kar tatili var mı

25 Aralık Pazartesi okullara kar tatili var mı
Yurt genelinin belli bölgelerinde yoğun kar yağışı içine girmesi sebebiyle 25 Aralık Pazartesi günü okullar tatil olacak mı sorusu sorulmaya başlandı. İşte okulların tatil olacağı tüm illerin listesi ve tüm detayları.

Hangi illerde okullar tatil edildi? | (25 Aralık Pazartesi) Yarın Okullar Tatil mi?

25 Aralık 2017 pazartesi günü Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce’de çok kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi. Son hava durumu tahmininde 25 Aralık 2017 Pazartesi de kar yağışının İç Anadoluda bir çok ilde etkili olacağı vurgulandı. Buna göre kar yağışının Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat il merkezlerinde 2 ila 5 cm, yüksek kesimlerinde 5 ila 20 cm örtü yapması bekleniyor. Peki tatil var mı? 

Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te kar yağışı etkili oldu. Bursa'da sabah saatlerinde yağmaya başlayan mevsimin ilk karı, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Namazgah ve Piremir mahallelerini beyaz örtüye bürüdü.
 
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te de erken saatlerde başlayan kar yağışı zaman zaman etkili oldu. Ekipler, bazı bölgelerde önlem amacıyla tuzlama çalışması yaptı.
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bursa'da gün boyu karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığının 4 derece ölçüldüğü kentte yağışın yarın sabaha kadar sürüceği tahmin ediliyor.
Ülke genelinde etkili olan yağışlı hava Ankara'da kendini kar yağışı olarak gösterdi.
 
Ankara'nın kuzeyin de bulunan Kızılcahamam ve Çamlıdere İlçelerinde kar yağışı gece saatlerinden itibaren başladı. Başkent'te kar yağışı vatandaşları mutlu ederken henüz olumsuz hava koşulları nedeniyle kapatılan bir yol bulunmuyor.
 
Bugün yağışların, Batı ve Orta Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Osmaniye, Giresun, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere kıyı kesimler, İç Ege’nin güneyi, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
 
PAZAR GÜNÜ YAĞIŞLI GEÇECEK
Meteoroloji verilerine göre, birçok ilimizde kar ve karla karışık yağmur görülürken Pazar gününü kar ve karla karışık yağışlı bir havayla geçirecek.
 
İSTANBUL'DA YÜKSEK KESİMLERDE KAR VAR
İstanbul'un genelinde dün gündüz ve akşam etkili olan sağanak, gece saatlerinde Kartal, Pendik, Sultanbeyli ve Çekmeköy ilçelerinin yüksek kesimlerinde yerini kar ve karla karışık yağmura bıraktı. Alçak kesimlerde ise yağışlı hava devam ediyor.
 
Hava sıcaklıklarının hafta sonu mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.
 
PAZARTESİ YAĞIŞLI HAVA YURDU TERK EDECEK
Meteoroloji verilerine göre, önümüzdeki günlerde yurt genelindeki yağışlı havanın yerini bulutlu ve açık bir hava alacak. Pazartesi günü itibariyle yağışın ülkeyi terketmesi beklenirken iç kesimlerde gözyüzünde sis görülmesi bekleniyor.

BURSA, ESKİŞEHİR, KÜTAHYA VE BİLECİK'TE OKULLAR TATİL Mİ

25 Aralık Pazartesi Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te okullar tatil mi sorusuna cevap olacak henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Not : Kar tatili haberleri geldikçe haberimiz güncellenecektir. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.