25 Mart TRT EBA TV yayın akışı

25 Mart TRT EBA TV yayın akışı
TRT EBA TV üzerinden takip ediyorlar. Öğrenciler ve velilerinin en çok araştırdıkları arasında ise 25 Mart EBA TV ders programı ve canlı yayın sayfası var. İşte ilkokul, ortaokul ve lise ders programı ile TRT EBA TV canlı yayın sayfası…

EBA TV canlı yayın dersleri geçtiğimiz gün itibariyle başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan dersler hem TRT üzerinden canlı yayın aracılığıyla hem de e-Okul EBA sistemi üzerinden online olarak takip edilebiliyor. Hemen belirtelim ki 25 Mart EBA TV ders programı belli oldu. İşte, EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise ders programı ve EBA TV canlı yayın sayfası…

EBA TV İLKOKUL DERS PROGRAMI

Eğitim öğretimini ilkokulda devam ettiren öğrenciler için 23-27 Mart tarihleri arasında uygulanacak olan ders programı ve 25 Mart EBA TV ilkokul ders programı şöyle:

trt-eba-ilkokul-yayin-akisi.jpg

EBA TV İLKOKUL CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

EBA TV ORTAOKUL DERS PROGRAMI

Eğitim öğretimini ortaokulda sürdüren öğrenciler için 23-27 Mart uzaktan eğitim ders programı ve 25 Mart EBA TV ortaokul ders programı şöyle:

trt-eba-ortaokul-yayin-akisi.jpg

EBA TV ORTAOKUL CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

TRT EBA TV LİSE YAYIN AKIŞI – DERS PROGRAMI

Lisede eğitimine devam eden öğrenciler için 23-27 Mart tarihli haftalık yayın akışı bilgileri ve 25 Mart EBA TV lise ders programı şöyle:

trt-eba-lise-yayin-akisi.jpg

EBA TV LİSE CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.