26 Temmuz 2015 DGS - Dikey Geçiş Sınavı Soruları Cevapları Sonuçları

26 Temmuz 2015 DGS - Dikey Geçiş Sınavı Soruları Cevapları Sonuçları
Bu haberimizde sizlere 26 Temmuz 2015 DGS - Dikey Geçiş Sınavı Soruları Cevapları Sonuçları hakkında bilgiler vereceğiz.

2015 DGS-Dikey Gelçiş Sınavı 26 Temmuz Pazar günü saat 09:30'da yapılacaktır. Sınav giriş belgeleri bayramdan önce açıklandı. Sınav giriş belgenizi almadı isemiz aşağıdaki linki tıklayarak giriş belgenizi alabilirsiniz.

DGS Sınav Giriş Belgesi almak için tıklayınız

Sınavda adaylara Sözel Türkçe testinden 60, Sayısal Matematik testinden de 60 olmak üzere toplam 120 soru sorulacak ve 140 dakika süre verilecektir.

Sınava Girerken Adaylarda Olması Gereken Belgeler

Adaylar sınava girerken 2015-DGS Sınav giriş belgesi ile Nüfus cüzdanı veya süresi dolmayan geçerli bir pasaportlarını yanlarında bulundurmalıdır. Bu belgelerinden herhangi birini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacağı için adayların sınav öncesi belgelerini kontrol etmeleri tavsiyende bulunuyoruz.

Sınav Soru ve Cevapları

Sınav soru ve cevapları sınavdan sonra % 10 olarak herkese paylaşılmaktadır. Soruların tamamını aday girişi yaparak sınavdan sonra öğrenebilirsiniz.

Sınav Soru ve Cevaplarını öğrenmek için tıklayınız (Sınavdan sonra aktif edilecektir.)

Sınav Puan Hesaplaması

Sınav puanınızı yaklaşık olarak hesaplamak isterseniz aşağıdaki linki tıklayınız.

DGS Puan Hesaplaması için tıklayınız

Sınav sonuçları sınavdan sonra 2 hafta içerisinde açıklanmasını bekliyoruz.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.