27 Eylül Cuma İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de okullar tatil mi

27 Eylül Cuma İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de okullar tatil mi
İstanbul'da bugün gerçekleşen 5.8'lik depremin ardından İstanbul'da, Kocaeli'de ve Bursa'da okullar bir günlük tatil ilan edildi. Okulların tatil olmasının ardından öğrenciler ve veliler "yarın okullar tatil mi?" sorusunu sormaya başladı. Yarın için tatil

Depremin ardından okullar tatil oldu ve öğrenciler veliler tarafından okullardan alındı. Şimdi merak edilen soru İstanbul’da ve Kocaeli’de okullar yarın da tatil olacak mı? Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı yarın eğitimin devam etmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA DEPREM OLDU!

İstanbul'da son dakika büyük bir deprem meydana geldi. Son birkaç gündür sallanan İstanbul'da bu sefer depremin büyüklüğü 5.9'du. Bu korkunç depremin ardından yoğun bir şekilde "İstanbul'da yarın okullar tatil mi?" sorusu sorulmaya başlandı.

İstanbul'da saat 13.59 sıralarında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkezüssü yine Marmara açıklarıydı. Paniğe neden olan deprem sonrası "Okullar yarın tatil mi?" sorusu yoğun bir şekilde aratıldı.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Depremin ardından gözler İstanbul Valiliği'ne çevrilirken okuların tatil edildiği haberi geldi. Öte yandan Kocaeli'de de okullar tatil edildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum