28 Şubat 2021 YÖKDİL sınav soruları nasıldı

28 Şubat 2021 YÖKDİL sınav soruları nasıldı
Koronavirüs salgınından dolayı ertelenen sınav bugün yapıldı. Adayların tercihine göre, İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde sadece Sosyal Bilimler alanında sınav tabi tutuldu.

Yüksek Öğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı bugün adayların katılımı ile gerçekleştiriliyor. 28 Şubat 2021 Pazar günü başlayan sınavda adaylar sorumlu oldukları alanlardan yabancı dil testine tabi tutuldular. Peki, YÖKDİL ne zaman bitecek, sorular ve cevaplar ne zaman açıklanacak?

Adayların yabancı dil bilgisi seviyelerinin ölçüldüğü YÖKDİL 28 Şubat 2021 Pazar günü saat 10:15’te başladı. Toplamda 180 dakika süren sınav saat 13:15’te sona erdi.

YÖKDİL soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak

Sınava ilişkin soruların ve cevapların bugün akşam saatlerinde ya da yarın gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Sorular ve cevapların yüzde 10’luk kısmının herkese açık olarak, tamamınınsa sadece sınava katılan adayların erişimine açık olarak yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Sorular ve cevap anahtarı ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden TC kimlik numarası ve şifresi ile sisteme giriş yapılarak öğrenilebilecek.

YÖKDİL Sınavı Twitter Yorumları

AyşegülKelebek Fen Edebiyat Fakültesine kadar eşlik ettiler sağ olsunlar. Sınava girecek herkese başarılar Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz #yökdil
Aysena Alkan Yine yanmayan kalorifer, hocalar dahil herkesin montla oturduğu bir sınav. Islak mendil dağıtımı yok. Geçen hafta ALES de cihazla aranırken bu hafta pandemi zamanı polis eliyle arama. Ya soruyorum gerçekten yakışıyor mu size? @OSYMbaskanligi #yökdil
Duygu Hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendiniz mi arkadaşlar, güvenmeyin çeviri soruları cepte demeyin #yökdil
Sinn Yabancı dizi/film izleyerek hazırlandığım #yökdil yerine karşıma yds çıktı. Aksiyon/Polisiye sorularıda olmayınca haliye 180dk çok geldi. Sınıfın -45° olması dışında başka bir sorunda yaşamadım. Kalem seti ve polis çevirmelerinden "Okuyom ben" deyip geçmek  paha biçilemez.
Bilge Mösyö Bülent gibi girdiğim fransızca yökdil sınavından meke meke kes köse diyen Burhan gibi çıktım #yökdil
Merve Altuntaş Bağlaç sorularında şıklarda However'ı arıyorumdur #yökdil
Ela Sınav boyunca ellerim ve ayaklarım  #yökdil
Elif Şevval Bu sefer sorularda neyin sorulduğunu bile anlamadım #yökdil #arapça
Standart Zapma #yökdil sınavından sonra, İngilizce'ye ve anadiline yabancılaşma yaşayan insan kombini.
RÜM'OOO Mario gibi puan biriktirmeye çalışıyoruz, bölüm sonu canavarına gerek yok  #yökdil
Yılmaz Erbaş Sınav yerlerinin ısınması sınav ücretine dahil değil herhalde #yökdil
Mükremin YILDIRIM 2018'de millete bedava puanlar verdiniz. Şimdi ise gereksiz yere zorlamışsınız. Sınav esnasında sinirden kendi kendimi yedim. Şunu yapacaksanız tek bir ayarda yapın, ben girdiğim zaman gavura sorar gibi sorarak değil! #yökdil

4
65
13
5
16
12
262
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum