29 Kasım ve 30 Kasım Çarşamba okullar tatil mi

29 Kasım ve 30 Kasım Çarşamba okullar tatil mi
Edirne, Ankara ve İstanbul olmak 29 Kasım Salı günü kar yağışları başlıyor. Peki 29 Kasım Salı günü yarın okullar tatil olacak mı?

Edirne, Ankara ve İstanbul olmak üzere 30 Kasım Çarşamba günü tüm yurt genelinde kar yağışı bekleniyor. Peki 29 Kasım Salı günü okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara 30 Kasım Çarşamba okullar tatil olacak mı? Hangi illerde okullar tatil olacak?

Meteoroloji'den gelen son haberlere göre tüm yurtta 30 Kasım Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. Edirne'de ise 29 Kasım Salı günü kar yağışının olacağı belirtildi. Edirne'de yarın kar yağışı başlıyor ancak esas kar 30 Kasım Çarşamba günü. Aynı şekilde Ankara ve İstanbul'da da yarın başlayacak olan karla karışık yağmur yerini 30 Kasım Çarşamba günü kar yağışına bırakacak.

29 - 30 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Bu sisteme ilave olarak 29 Kasım Salı günü, yurdumuzun kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte, özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri yurdumuzun kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Ankara'da ise yarın kar yağışı var ancak esas kar Çarşamba günü.

30 Kasım çarşamba gününde okulların tatil olup olmayacağı ile valilik kararları haberimizde olacak.

0
0
1
2
2
47
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.