3 Aralık 2015 Perşembe Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

3 Aralık 2015 Perşembe Kar Tatili Olan İller ~ Güncel
Hava durumu raporları son uydu görüntülerine göre meteoroloji tarafından açıklandı. Yurdun doğusundaki 9 ilde kuvvetli kar yağışı beklenirken İstanbul ve Ankara için ciddi uyarı Bünyamin Sürmeli'den geldi.

Ankara'da yarın yüksek yerlerde kar yağışı görülecek. İstanbul'da ise bu hafta sıcaklıklar iyice düşecek ve 10 Aralık'ta İstanbul'da kar yağışı görülecek. Kar yağışı İstanbul'da yüksek yerlerde etkili olacak.

Kar bastırdı, okullar tatil edildi

Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı sonrası, 2 ilçede okullar tatil edildi.
Ovacık ve Eskipazar ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.  Ovacık'ta spor lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar ile Eskipazar ilçesindeki tüm okullar, kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi.

Karabük'te okullar 1 gün tatil edildi

Eskipazar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının iki gündür etkili olduğu, yarın da artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime yarın ara verildiği belirtildi.

Ovacık Kaymakamlığının açıklamasında da olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Ovacık Spor Lisesi hariç eğitim öğretime yarın ara verildiği ifade edildi.

Boluda okullar tatil

Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle il genelindeki kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile memur ve diğer kamu görevlilerinin aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bu haberimiz kar tatili olan iller olursa güncellenecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum