3 Kasım Açıköğretim Ortaokulu 1 Dönem Sınav Soruları Açıklandı mı MEB 2013 - Tıkla indir

3 Kasım Açıköğretim Ortaokulu 1 Dönem Sınav Soruları Açıklandı mı MEB 2013 - Tıkla indir
3 Kasım Açıköğretim Ortaokulu 1. Dönem Sınav Soruları Açıklandı 2013 - Tıkla indiraçık ilköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 02 kasım açık ilköğretim sınav sonuçları, açık ilköğretim sınav sonuçları sorgulama,açık ilköğretim sınav sonuçları 201

03 Kasım 2013 tarihinde AÖOO Açıköğretim Ortaokulu 1. Dönem sınavı tüm yurt genelinde yapıldı. Sınavın zor yada kolay olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Ancak bu yapılan çalışmaya göre değişir tabiki. AÖOO Sınavı ile ilgili her türlü bilgi Milli Eğitimin sınav takvimine göre işlenecektir. Sınavla ilgili olarak sınav giriş belgesi, sınav soru ve cevapları, sınav cevap anahtarı ve sınav sonuçlarını  sitemizden takip edebilirsiniz.

Sınav soruları açıklandı

3 Kasım 2013 Açık Ortaöğretim Okulu 1. Dönem Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Sınav sonuçları ise 2 Aralık 2013 tarihinde açıklanacak

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

1. Oturum

2. Oturum

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.