3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 20 Cevapları Meb Yayınları

3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 20 Cevapları Meb Yayınları
3. Sınıf Meb Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 20 Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Aşağıdaki cümleleri tabloda istenen durumlara göre örnekteki gibi tamamlayınız.

Arkadaşlarıma böyle davranırsam...Ben bu durumdan nasıl etkilenirim?Arkadaşlık ilişkilerim bu durumdan nasıl etkilenir?
Hiç yalan söylemezsem...Kendimi mutlu hissederim.Arkadaşım bana her zaman güvenir.
Arkadaşlarımın anlaşamadığı bir durumda içlerinden birinin tarafını tutarsam...Diğer arkadaşlarımın beni dışladığını hissederim.Grup içinde gerilim olabilir.
Yere düşen arkadaşıma yardımcı olursam...Kendimi iyi hissederim ve arkadaşımın minnettarlığını görürüm.Arkadaşım bana minnettar olur ve daha yakın hissederiz.
Arkadaşım konuşurken onu sözünü kesmeden dinlersem...Empati yapmış hissederim ve iletişimimiz daha iyi olur.Arkadaşım beni daha iyi bir dinleyici olarak görür.
Oyun oynarken kurallara uymazsam...Arkadaşlarımdan eleştiri alabilirim ve oyundan diskalifiye edilebilirim.Diğer oyuncularla gerilim olabilir.
Oyunu kazanan arkadaşımı tebrik edersem...Kazanan arkadaşım mutlu olur ve ben de iyi bir sporcu olarak görülürüm.Arkadaşım ve diğer oyuncular beni olumlu bir şekilde değerlendirirler.

202
70
510
100
70
20
77
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.