4-5 yaşlarında babası tarafından bir notla karakola gönderilen yönetmen kimdir

4-5 yaşlarında babası tarafından bir notla karakola gönderilen yönetmen kimdir
4-5 yaşlarında babası tarafından bir notla karakola gönderilen ve notu okuyan polis şefi tarafından çocuklara bunu yapıyoruz denilerek birkaç dakika hücrede tutulan kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 4-5 yaşlarında babası tarafından bir notla karakola gönderilen ve notu okuyan polis şefi tarafından çocuklara bunu yapıyoruz denilerek birkaç dakika hücrede tutulan kimdir 

A- Alfred Hitchcock 
B- Anthony Byrgess
C- Quentin Tarantino
D- Martin Scorsese

Doğru Cevap:  Alfred Hitchcock 

Alfred Joseph Hitchcock (13 Ağustos 1899 - 29 Nisan 1980), Birleşik Krallık doğumlu Amerikalı gerilim filmleri yönetmeni. Londra'da dünyaya gelen ve mühendislik eğitimi gören Hitchcock; Psycho, North by Northwest, Vertigo, Rear Window ve The Birds gibi klasikleşmiş filmleriyle tanınır. Tüm zamanların en iyi yönetmenlerinden biri olarak kabul edilir. Gerilim ve cinayet filmleri ustasının 70'e yakın filmi mevcuttur.

0
1
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.