4. sınıflar için tüm ünitelerden yardımcı fasiküller yayımlandı

4. sınıflar için tüm ünitelerden yardımcı fasiküller yayımlandı
4. sınıf öğrencileri için hazırlanan çalışma fasiküllerinin 7, 8, 9 ve 10'uncu üniteleri meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr adreslerinde erişime açıldı. Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer,

"İlkokul öğrencilerimiz için yayımladığımız bu çalışmada 4. sınıf düzeyinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden son üniteleri kapsayan fasiküller bulunuyor." diyerek 4. sınıflara yönelik yardımcı kaynak kapsamından yayımlanan fasiküllerin tamamlandığını belirtti.

Eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla 4. sınıflar için Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden daha önce 1-6. üniteleri kapsayan 32 fasikül yayımlanmıştı.

4. sınıflar için aynı serinin 7, 8, 9 ve 10'uncu üniteleri ile ilgili yedi ayrı fasikül daha yayımlandı. Böylece 4. sınıflarla ilgili yardımcı fasikül serisi tamamlanmış oldu.

4.sınıf düzeyinde hazırlanan yeni fasiküller, 2020-2021 eğitim öğretim yılının son dört ünitesini kapsıyor ve Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden çoktan seçmeli soru ve etkinlikler içeriyor.

Bu fasiküllerle birlikte dördüncü sınıflar için 41 fasikülde toplam 3 bin 580 soru ve etkinlik yayımlanarak seri tamamlandı. Yeni yayımlanan fasiküllere http://meb.gov.tr/ ve "http://odsgm.meb.gov.tr/" adresinden erişilebiliyor.

"Öğrencilere her türlü yardımcı kaynak desteği sağlamaya çalıştık"

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgın günlerinde eğitim sürecinde öğrencilere her türlü yardımcı kaynak desteği sağlamaya çalıştıklarının altını çizdi.

Öğrencilere sundukları kaynakları sürekli çeşitlendirdiklerini dile getiren Özer, şunları kaydetti: "Bu kapsamda daha önce eğitimin tüm kademelerinde ve tüm sınıf seviyelerinde çok sayıda kaynak desteği sağladık. Bugün ilkokul öğrencilerimiz için yayımladığımız bu çalışmada 4. sınıf düzeyinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden son üniteleri kapsayan fasiküller bulunuyor. Böylece dördüncü sınıflara yardımcı kaynak kapsamında yayımladığımız fasikülleri tamamlamış bulunuyoruz. Bu sürece büyük emek veren Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sadri Şensoy ve çalışma arkadaşlarına, 81 ilde ölçme değerlendirme merkezlerinde çalışan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."

3
4
3
4
5
4
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.