60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler

60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler
2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler

A- 88
B- 880
C- 8.800
D- 88.000

Doğru Cevap: 88.000

İngiltere'nin saygın dergisi Sunday Times Magazine yalan dosyasını ele aldı. Ne kadar çok yalan söylediğimizin en büyük kanıtı ünlü araştırma şirketi Gallup'un son araştırması. Araştırmaya göre insanlar günde ortalama 20 kez yalan söylüyor. Yani gün içinde ağzın açık olduğu her 3 dakikada 1 yalan söyleniyor. Üstelik yalnızca "kötü" insanlar yalan söylemiyor. Kısa zaman öncesine kadar yalanın bir hastalık olduğu sanılıyordu. Ancak son yıllardaki bilimsel araştırmalar sıradan kişilerin de, çoğu zaman nedensiz yere yalan söylediğini gösterdi. 

29
110
4
4
7
22
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.