Allah’ın, göklerde ve yerde bulunan şeyleri hizmetinize verdiğini, nimetlerini gizli ve açık olarak önünüze bolca serdiği

Allah’ın, göklerde ve yerde bulunan şeyleri hizmetinize verdiğini, nimetlerini gizli ve açık olarak önünüze bolca serdiği
Allah’ın, göklerde ve yerde bulunan şeyleri hizmetinize verdiğini, nimetlerini gizli ve açık olarak önünüze bolca serdiğini görmez misiniz (Lokman suresi, 20. ayet.) ayetini de göz önüne alarak yorumlayınız.

Bal;

  • Kas yorgunluklarını giderir.
  • Öksürüğe faydalıdır.
  • Yaraları ve kesikleri iyileştirir.
  • Sindirim sistemine faydalıdır.

(Arıcılık Araştırma Dergisi, Sayı: 7, s. 14.)
Yukarıdaki bilgileri “Allah’ın, göklerde ve yerde bulunan şeyleri hizmetinize verdiğini, nimetlerini gizli ve açık olarak önünüze bolca serdiğini görmez misiniz (Lokmansuresi, 20. ayet.) ayetini de göz önüne alarak yorumlayınız.

Cevap: Aslında Allah bu dünyada insanlara ne lazımsa onu vermiştir. Eğer bir dert varsa dermanı da yine Allah tarafından insana sunulmuştur. İş ki bunu görebilmekte hissedebilmekte. Bunu bilen buna inanan insan aradığı her şeyin cevabını da bulmuş olur.

14
11
10
16
7
8
24
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.