9 Mart 2014 AÖO 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı - Tıkla öğren

9 Mart 2014 AÖO 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı - Tıkla öğren
09 Mart 2013 Tarihinde yapılan AÖO II. Dönem sınav sonuçları açıklandı.
9 Mart 2014 AÖOO - Açık İlköğretim Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

9 Mart 2014 AİO - Açık öğretim ortaokulu Sınav Sonuçları 7 Nisan 2014 tarihinde açıklandı.

- Sınav Tarihi: 9 Mart 2014 Pazar

9 Mart 2014 Açık İlköğretim Okulu 2. Dönem Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız

AİÖ - Açık Öğretim Ortaokulu 2. Dönem sınavı 9 Mart 2014 tarihinde yapıldı. Sınavla ilgili olarak sınav giriş belgesi, sınav soru ve cevapları, sınav cevap anahtarı ve sınav sonuçlarını  bu sayfadan takip edebilirsiniz.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem sınav yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; "Bilgi Kontrol Ekranları" menüsü altında ki "Öğrenci Sınav Giriş Bilgileri" ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler.

------------------------------------------------
Sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
 

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI 

09 Mart 2014 Tarihinde yapılan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Sınav Sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Sınav sonucunuzu "Öğrenci Girişi“ bölümünden AÖO Bilgi Sistemine T.C. Kimlik No ve şifreniz ile girerek "Öğrenci Sınav İşlemleri" başlığı altındaki "Sınav Sonuç Bilgileri" menüsünden öğrenebilirsiniz.

Öğrencilerimizin bulundukları sınıftan başarısız oldukları bir ya da iki dersten, yılsonu başarı ortalaması 50 ve üzeri olduğunda başarılı sayılırlar.  Sınıf geçebilme kriterlerini ve başarı puanının hesaplama yöntemini görmek için Tıklayınız...

Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına giren öğrencilerimizin sınavlara itiraz hakkı bulunmaktadır. Sınav itirazında yapılması gerekenler için gerekli açıklamaları Açık Öğretim Ortaokulu web sayfasının "Sınav İşlemleri" mönüsü altında "Kopya ve Sınav Sonuç İtiraz" da bulabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.