9 Ocak 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

9 Ocak 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel
9 Ocak 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

İŞTE OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

İSTANBUL Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 9 Ocak Çarşamba günü ara verildiğini bildirdi.

AĞRI'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi.

AKSARAY'da il genelinde Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

ARDAHAN merkez, ilçeler ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle yarın da eğitime ara verileceği açıklandı. Göle ilçesinde ilk ve orta dereceli bütün okulların yarın da okulların tatil olduğu bildirildi.

BARTIN Milli Eğitim Müdürlüğü, ilde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve merkez ilçe dahilindeki tüm ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim kurumlarında eğitime yarın bir gün ara verildiği belirtildi.

BATMAN'ın Sason ilçesinde ise 2 gün ara verildiği bildirildi. İlçeye bağlı bütün köy okullarında ise eğitime yarından itibaren 2 gün ara verildiği bildirildi.

BAYBURT'ta il merkezi ve ilçelerde ilk, orta, lise ve dengi okullarda eğitime 09 Ocak Çarşamba günü de ara verilecek.

BİNGÖL Valiliği'nden yapılan açıklamada tüm ilköğretim-ortaöğretim ve okul öncesi okullar 09 Ocak tarihinde de tatil edilmiştir." denildi.

BİTLİS 'te yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar yarın da tatil edildi. Yatılı ilköğretim bölge okullarının dışında, il genelinde eğitime 1 günlük ara verildiği bildirilen açıklamada, hamile kadınlara ve çalışan özürlülere de yarın için idari izin verildiği duyuruldu.  Bitlis Eren Üniversitesi'nde 08-09 Ocak tarihlerinde eğitime ara verildiği ifade edildi.

BOLU Valiliği, il genelinde okulların çarşamba günü için tatil edildiğini bildirdi.

BURSA'da ilk ve orta dereceli tüm okullar kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile yarın tatil edildi. Valilik kararı ile merkeze bağlı Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinin yanı sıra, Orhangazi, Büyükorhan ve Gürsu ilçelerinde de okullar yarın tatil edildi. Diğer ilçelerde ise okulların tatil durumuna kaymakamlıklar karar verebilecek.

DÜZCE'de sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve Yığılca ilçesinde okullar tatil edildi. Düzce Valiliği resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle Çarşamba günüde (09 Ocak) okulların bir gün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca aynı gün özürlüler ve hamilelerin de idari izinli olduğu belirtildi.

ELAZIĞ'ın Maden ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar 3 gün süreyle tatil edildi. Valilik'ten yapılan açıklamada, Elazığ merkez ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

ERZİNCAN ve çevresinde etkili olan kar yağışı sebebiyle ilk, orta ve lise dengi okullar ile birlikte Erzincan Üniversitesi'nde eğitim-öğretime 2 gün ara verildi. Kemaliye, İliç, Otlukbeli, Çayırlı ve Tercan ilçelerinde de okullar bir gün tatil edildi.

ERZURUM'da 633 köye de ulaşım sağlanamıyor. İl genelinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süre ile tatil edildi.

GÜMÜŞHANE Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde üç gündür devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Torul ilçesinde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu dışındaki ilk, orta, lise ve dengi okullarda eğitime 09 Ocak Çarşamba günü ara verileceği belirtildi. Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde taşımalı eğitim yapan okullarda yarın, Kürtün ilçesinde ise köy ilkokulları ile taşımalı eğitim yapılan okullarda yarından itibaren cuma günü de dahil olmak üzere eğitime ara verileceği kaydedildi.

GİRESUN'un Yağlıdere ilçesinde ise yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ve 10 Ocak Perşembe günü eğitime ara verildi.

HAKKARİ'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, nedeniyle il merkezi, Yüksekova, Çukurca ilçeleri ve bağlı köylerdeki okullar tatil edildi.

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan ve Nurhak ilçesinde önceki gün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

KARS'ta dün akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, serhat şehrinde son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde faaliyet gösteren bütün örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 9 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildiği açıklandı.

KOCAELİ'de gece saatlerinde kar yağışı kenti etkisi altına aldı. İl genelinde eğitime bir gün süre ile ara verileceği bildirildi. İzmit ve Kartepe'deki okullarda eğitim-öğretime ara verilirken, Başiskele ve Kandıra'da taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.

KONYA'nın Doğanhisar ve Cihanbeyli ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

MARDİN'de merkez ve merkeze bağlı köylerde okulların 1 gün tatil edildiği belirtildi. Midyat ilçesinde akşam saatlerinde itibaren başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okular tatil edildi. Artuklu Üniversitesi ve Midyat ilçesinde eğitime 1'er gün ara verildiği açıklandı.

MALATYA'da kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Pütürge ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Arapgir Kaymakamı Ercan Turan da Koru, Bostancık ve Konducak köylerindeki ilk ve ortaokullar için eğitime ara verildiğini kaydetti. Turan, ilçe merkezindeki okulların eğitime devam edeceğini belirtti.

MUŞ'un Varto ilçesinde  2 günden beridir etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerden, yatılı ilköğretim bölge okulları (YİBO) dışındaki ilk ve orta dereceli okulları 2 gün tatil edildi. Muş Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelindeki tüm okullarda yarın eğitime bir gün süreyle ara verildiğini söyledi.

NEVŞEHİR'de yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle il genelinde ilk, orta ve lise dengi okullar 1 gün daha (09 Ocak) tatil edildi. Ayrıca Ürgüp, Avanos, Derinkuyu, Acıgöl, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildi.

NİĞDE'de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Çiftlik, Bor, Çamardı, Altunhisar ilçelerindeki ilk ve orta dereceli ve liselerin 9 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği bildirildi.

RİZE, İkizdere ilçesinde yatılı ilköğretim okulu dışındaki ilk, orta ve liselerde eğitime 09 Ocak Çarşamba günü ara verileceği belirtildi.

ORDU İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Ulubey ve Mesudiye ilçelerinin merkez, belde ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verileceği belirtildi. Açıklamada, merkez ilçe ile Fatsa ve Ünye ilçelerinde de kısmi olarak eğitime yarın ara verileceği kaydedildi.

SAKARYA Valiliği'nden alınan bilgiye göre, kentte etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okulların, 1 gün süreyle tatil edilmesine karar verildiği belirtildi.

SAMSUN İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; Asarcık, Ayvacık ilçelerinde tüm okullar, Canik ilçesinde 25 okul, Tekkeköy ilçesinde Seymenler, Zafer, Zafer Azmanlar, Çimenli, Başköy Mantarlı İlköğretim okulları, Terme ilçesinde Dumantepe, Oğuzlu, Bazlamaç, Ambartepe Eroğlu, İlköğretim Okulları ile Şehyli Ambartepe Çok Programlı Lisesi'nde 8 Ocak 2013 tarihinde okulların tatil edildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, Salıpazarı ilçesinde 8 ve 10 Ocak 2013 tarihleri arasında okulların iki gün tatil edileceği belirtilirken, Samsun'un diğer ilçelerinde eğitime ara verilmeyeceği bildirildi.

SİVAS merkezde ilk ve orta dereceli okulların 1 gün tatil edildiği belirtilirken; Akıncılar, Divriği, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş ve Zara ilçelerinde de kaymakamlıkların aldığı karar uyarınca eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

SİİRT'te, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

ŞANLIURFA'da, 749 öğrencinin bulunduğu bir ilköğretim okulunda çıkan yangında öğrenciler ölümden döndü. İl Milli Eğitim Müdürlüğü izni ile, okul bir gün süreyle tatil edildi.

ŞIRNAK il merkezi ve Beytüşşebap ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

TOKAT'ın Niksar, Erbaa ve Başçiftlik ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Reşadiye ve Pazar ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

ZONGULDAK'ın merkezi, beldeleri ile köylerindeki tüm okullardaki eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verildiği bildirildi. Özbek, Alaplı, Ereğli ve Gökçebey ilçelerinde de okulların tatil edildiğini belirtildi.

VAN'ın Erciş ve Çaldıran ilçelerinde, eğitime bir gün süreyle ara verildi.

YOZGAT'ta önceki gün başlayan ve aralıklara devam eden kar yağışı sebebiyle Akdağmadeni, Kadışehri ve Çekerek ilçelerinde yarın taşımalı, Yerköy ilçesinde ise köy okulları ile taşımalı sistemle eğitim veren okullarda 9 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği bildirildi.

Tatil haberleri geldikçe buraya eklenecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
70 Yorum