A Word Kelime Oyunu Cevapları (Yeni Başlayan 1-20)

A Word Kelime Oyunu Cevapları (Yeni Başlayan 1-20)
A Word (yeni başlayan 1-20) oyunu oyunlar listesinde ilk sırada yer alıyor. Oynanış biçimi ve zeka geliştiren tarzda puzzle oyun tarzıyla A Word, Android ve İOS telefon ve tablet kullanıcılarının keyifli zaman geçirmesini sağlıyor.

. A Word bölümlerini geçtikçe zorlaşan oyun tarzıyla kullanıcıları birazcık zorluyor gibi. Yaklaşık 1000 farklı bölümü bulunan oyunun tüm cevaplarını bulabilmekte oldukça zor oluyor. Takıldığınız bölümlerde ise yardım almanız gerekebiliyor. İşte burada biz devreye giriyor ve A Word Yeni Başlayan: Bulmaca 1-20 cevaplarını sizler için yayınlıyoruz. A Word Yeni Başlayan: Bulmaca 1-20 Cevaplarına nasıl ulaşabilirim? A Word takıldığım bölümleri nasıl geçebilirim? İşte karşınızda bu sorulara cevap bulabileceğiniz A Word Cevapları rehberi!

A Word Oyunu Yeni Başlayan: Bulmaca 1-20 Cevapları:

A Word 1 Hayvan: Deve

A Word 2 Sebze: Turp
A Word 3 Meyve: Ayva
A Word 4 Hastalık: Grip
A Word 5 Giysi: Etek
A Word 6 Kar Fırtınası: Tipi
A Word 7 Şehir: Bolu
A Word 8 Ülke: Gine
A Word 9 Çiçek: Lale

A Word 10 Köpek: Tazı

A Word 11 Savaş: Harp
A Word 12 Spor: Golf
A Word 13 Askerlik: Tank
A Word 14 Motorsiklet: Kask
A Word 15 İklim Olayı: Dolu
A Word 16 Aksesuar: Küpe
A Word 17 Evlilik: Evet
A Word 18 Ay: Ekim
A Word 19 İsim: Mert
A Word 20 Bölüm Sonu: Meşe

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.