Abant İzzet Baysal Üniversitesi kayıt tarihleri

Abant İzzet Baysal Üniversitesi kayıt tarihleri
2017-2018 eğitim yılı Abant İzzet Baysal Üniversitesi kayıt tarihleri açıklandı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi yeni eğitim öğretim yılı kayıt tarihleri belli oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi kayıt tarihleri sizlerle; Abant İzzet Baysal Üniversitesi kayıtları ne zaman yapılacak, tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesini kazanan adaylar kayıtlarını ne zaman yaptıracaklar? İşte detaylar:

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kayıt Tarihleri

Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik takvimine göre üniversiteyi kazanan adaylar kayıtlarını 14-18 Ağustos tarihleri arasında yapabilecekler.

Üniversitemiz çeşitli birimlerinde 2017 / 2018 Eğitim-Öğretim yılı e-devlet üzerinden kayıt yapılamayan öğrencilerin kesin kayıtları 14 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen yerlerde yapılacaktır.

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ

2017- YGS ve LYS sonucunda üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı ilkeler doğrultusunda yapılacaktır.
1) Kayıt Tarihleri; E-Kayıtlar 11 – 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında, Üniversiteye gelerek kayıt yaptıracaklar için ise 14 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
2) Öğrenim Ücreti Yatırma Tarihleri (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin) : Öğrenim ücretleri 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte İş Bankasının Türkiye'de bulunan herhangi bir şubesine (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılacaktır.) yatırarak ders kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.(öğrenim ücretini ödemeyen ikinci öğretim öğrencileri ders kaydını yapamayacaklardır)

Kayıt ile ilgili detaylı bilgiye Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sitesi için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.