ABD'de hangi mesleğin üniformasını o meslekte çalışmadan giymeniz yasalara göre 6 aya kadar hapis cezası almanıza sebep olur

ABD'de hangi mesleğin üniformasını o meslekte çalışmadan giymeniz yasalara göre 6 aya kadar hapis cezası almanıza sebep olur
ABD'de hangi mesleğin üniformasını o meslekte çalışmadan giymeniz yasalara göre 6 aya kadar hapis cezası almanıza sebep olur sorusunun cevabını vereceğiz. ABD'de postacı, hakim, doktor ve itfaiyeci kıyafeti giymenin cezası nedir?

Soru : ABD'de hangi mesleğin üniformasını o meslekte çalışmadan giymeniz yasalara göre 6 aya kadar hapis cezası almanıza sebep olur 

A- Hakimlik
B- Postacılık
C- Doktorluk
D- İtfaiyecilik

Doğru Cevap: Postacılık

ABD'de Postacı olmadan posta görevlisi olarak giyinmek federal bir suçtur

Herkes bir polis memurunu taklit etmenin yasadışı olduğunu biliyor. Ancak, ABD Posta Servisi veya bir aktör tarafından çalıştırılmadıkça, posta görevlisi olarak giyinmenin federal bir suç olduğunu biliyor muydunuz? Bu Cadılar bayramında seksi Cliff Clavin kostümünüzü yeniden düşünmeniz gerekebilir.
Öyleyse, kendinizi bir posta çalışanı olarak temsil etmenin cezası nedir?
Cezaevinde bir potansiyel para cezası ve altı aya kadar.
Çoğu posta çalışanı, işlerini hayranlık uyandıran ve azami saygımızı hak eden inanılmaz derecede çalışkan hükümet çalışanlarıdır. Ve belki de posta işçisinin üniformasının korunması için iyi bir argüman vardır, böylece insanlar sahtekârlık yapmak, postacı olarak poz vermek ve postalarınızı çalmak için daha zordur.
Ancak geçen haftaki gerçek bir posta işçisinin, en az 2005 yılına kadar teslim etmeyi planladığı 40.000'den fazla postayı çaldığını ve biriktirdiğini gösteren açıklamalardan sonra, Brooklyn'deki bazı insanlar mektuplarını herhangi bir mizanpaja vermiş olabilirler. posta üniformalı.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
85 Yorum