ABD'nin Georgia eyaletinde bağlı Gainesville şehrinde 1961'den beri geçerli olan bir yasaya göre hangisini eller hariç

ABD'nin Georgia eyaletinde bağlı Gainesville şehrinde 1961'den beri geçerli olan bir yasaya göre hangisini eller hariç
ABD'nin Georgia eyaletinde bağlı Gainesville şehrinde 1961'den beri geçerli olan bir yasaya göre hangisini eller hariç başka herhangi bir şeyle yasa dışıdır sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 6 Temmuz 2023 Perşembe yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : ABD'nin Georgia eyaletinde bağlı Gainesville şehrinde 1961'den beri geçerli olan bir yasaya göre hangisini eller hariç başka herhangi bir şeyle yasa dışıdır

A- Hamburger
B- Kızarmış tavuk
C- Tahin pekmez
D- Izgara balık

Doğru Cevap: Kızarmış tavuk

Hepimiz Gainesville'i Dünyanın Kümes Hayvanları Başkenti olarak biliyoruz. 1961'de Gainesville Şehri, tavuğun sadece elle yenebilecek bir incelik olduğuna dair bir kararname çıkardı. Yönetmelik, Gainesville'i Dünyanın Kümes Hayvanları Başkenti olarak tanıtmak için bir tanıtım dublörü olarak kitaplara konuldu. Etkili oldu. Garip ABD yasalarını çevrimiçi olarak ararsanız, kesinlikle listeyi oluşturacaktır.

Yönetmelik sadece göstermeliktir. En son uygulandığında, yerel bir restoranda doğum gününü kutlayan 91 yaşındaki Louisiana kadınına yapılan bir şakanın parçasıydı. O zamanki Polis Şefi Frank Hooper tarafından "tutuklandı" ve o zamanki Belediye Başkanı Myrtle Figueras tarafından hemen "af edildi".

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.