Açıköğretim Ortaokulu Sınav Soruları ve Cevapları 3 Kasım 2013 AİO

Açıköğretim Ortaokulu Sınav Soruları ve Cevapları 3 Kasım 2013 AİO
3 Kasım 2013 AİO Açık İlköğretim Sınav Soru ve Cevapları Ne Zaman açıklanacak

Sınavın yapılmasıyla öğrencilerin bir diğer merak ettiği konu ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağıdır. Açık ilköğretim akademik takviminde belirtilen sınav sonuç tarihi ise 2 Aralık 2013′te açıklanması gerekiyor. Kesin bilgi elimize ulaşır ulaşmaz yine sitemizde buna dair bilgilere de yer vereceğiz.

Sınav sonuçları Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine girilir. Öğrenciler sınav sonuçlarına o sisteme şifresiyle birlikte öğrenci girişi yaparak ulaşırlar. Alınan puanlara bakılarak öğrencilerin ders alma, sınıf geçme ve mezuniyet durumları saptanır.

03 Kasım 2013 tarihinde AÖOO Açıköğretim Ortaokulu 1. Dönem sınavı tüm yurt genelinde yapıldı. Sınavın zor yada kolay olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Ancak bu yapılan çalışmaya göre değişir tabiki. AÖOO Sınavı ile ilgili her türlü bilgi Milli Eğitimin sınav takvimine göre işlenecektir. Sınavla ilgili olarak sınav giriş belgesi, sınav soru ve cevapları, sınav cevap anahtarı ve sınav sonuçlarını  sitemizden takip edebilirsiniz.

Sınav soruları hafta ortasında açıklanacak.

3 Kasım 2013 Açık Ortaöğretim Okulu 1. Dönem Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Sınav sonuçları ise 2 Aralık 2012 tarihinde açıklanacak

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.