Acun Ilıcalı kimdir

Acun Ilıcalı kimdir
Acun Ilıcalı kimdir dediğimizde artık akla köşeyi dönen ve para içinde yüzen birisi gelir. Aslında servetine bakarsak, şuan durumu da bu.

Spor muhabirliği nedeniyle en klas Avrupa maçlarını canlı olarak izleyen Acun, "Acun Firarda" programı ile dünyayı turluyor, belki de milyar dolarlık iş adamlarının vakit bulup yaşayamadığı hayatı yaşıyordu. Üstelik bunları gençliğinin en güzel yıllarında yaşıyordu.
O zengin olmadığın günlere dönmek ister misin diye sorulsa, büyük ihtimalle evet diyecektir...

Doğum Tarihi: 29 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Edirne, Türkiye
Mesleği: Sunucu ve Yapımcı
Eğitim: Kadıköy Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi (bıraktı)
Boyu: 1,82 m

Çalıştığı Kanallar: Show Tv (2002-2013), Star Tv (2013-2014), Tv8 (2013 - Günümüz)
Sahibi Olduğu Kanal: Tv8 (2013 - Günümüz)
Anne ve Babası: İlknur Ilıcalı - Ergün Ilıcalı

Acun Ilıcalı Televizyon Kariyeri Hakkında Bilgiler

Televizyon hayatı, Show TV'de Beşiktaş muhabirliği yapmakla başladı. Sunuculuğunu kendisinin yaptığı ilk program ise, 2002 yılında "Acun Firarda" isimli gezi ve eğlence programıdır.

2004 yılında ise halen sahibi olduğu "Acun Medya" adlı yapım şirketini kurdu. Şirketi kurduktan sonra ilk yapımı ise "Fear Factor" adlı korku - gerilim içerikli televizyon programı oldu ve 2006'ya kadar sürdü.

2007-2010 yılları arasında da "Var mısın Yok musun" isimli çok beğenilen yarışma programının yine hem yapımcılığını ve hem de sunuculuğunu yaptı. Bu programda normal yarışmacıların yanı sıra Cem Yılmaz'dan Adriana Lima'ya kadar ülkemizin ve dünyanın pek çok yıldız ismini konuk ederek televizyonculuk kariyerini iyice güçlendirdi.

2006 yılında başlattığı "Survivor Türkiye" adlı yarışma programıda, pek çok ünlü ismin katılımıyla birlikte, ekranda olduğu her dönemde reyting rekorları kırdı.
Yapımcılığını ve sunuculuğunu bir arada yaptığı diğer programlar ise, "Yok Böyle Dans", "O Ses Türkiye" ve "Yetenek Sizsiniz Türkiye" oldu ve onlarda reyting sıralamalarında zirveyi kimseye kaptırmadı.
Bu programlardan elde ettiği muhteşem gelirlerle, halen sahibi olduğu TV8'i satın aldı ve tüm eğlence programlarını kendi kanalına topladı. Survivor Türkiye, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programlar bu kanalda halen devam etmekte ve izlenme rekorları kırmakta.
Yüzde 70 hisseyle sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının yapımcılığı da yine Acun Ilıcalı'ya aittir.
Yapımcısı olduğu programlar arasına 2015 yılında "Rising Star Türkiye" adlı televizyon programıda dahil oldu.

Etiketler :
1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum