Adrese göre okul kayıt sorgulama

Adrese göre okul kayıt sorgulama
Adrese göre okul kayıt sorgulama nereden yapılıyor, Adresim hangi okula tutuyor Çocuğum hangi okula gidecek nasıl öğrenebilirim sorularına yanıtı online e-okul kayıt sorgulama sayfasından ya da edevlet üzerinden öğreniliyor.

Veliler, Bakanlığın http://www.meb.gov.tr internet adresinde yer alan e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi giriş ekranından çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu ve okulun iletişim bilgilerini öğrenebilecek.

Peki sizin çocuğunuzun kaydı hangi okula yapıldı ayrıntıları linkini paylaştığımız meb.gov.tr bağlantı adresinden öğrenebilirsiniz. İlkokul ve Ortaokul 1 sınıfa başlayacak çocuğunuzun hangi okula kaydının yapıldığını öğrenme ekranına veya MEB e-okul öğrenci giriş sistemi sayfasına bir tıkla ulaşabiliyorsunuz.

e okul üzerinden çocuğunuz hangi okula kayıtlı, hangi okula gidecek adrese göre kayıt olacağı okulu sorgulayabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılında ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin e-Kayıt sonuçları erişime açıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ana sınıfı, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin e-kayıt sonuçlarına, e-Devlet Kapısı'nda "Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Okulları Adrese Göre Kayıt Okulu Sorgulama (e-Kayıt)" hizmeti üzerinden ulaşılabilecek.

296
280
122
125
137
109
1106
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum