Afyonkarahisarda Okullar Tatil mi? – Afyonkarahisar’da 9 Nisan 2015 Perşembe Okullar Tatil mi?

Afyonkarahisarda Okullar Tatil mi? – Afyonkarahisar’da 9 Nisan 2015 Perşembe Okullar Tatil mi?
Afyonkarahisar'da yarın okullar tatil edildi mi 9 Nisan 2015 perşembe, Afyonkarahisar valiliği son dakika kar tatili açıklaması, Afyonkarahisar valiliği yarın okullar tatil mi

Afyonkarahisar'da yarın okullar tatil edildi mi 9 Nisan 2015 perşembe, Afyonkarahisarvaliliği son dakika kar tatili açıklaması, Afyonkarahisar valiliği yarın okullar tatil mi, yarın okullar Afyonkarahisar'da tatil mi 9 nisan perşembe


Özellikle iç Anadolu'da bir çok ilimizde bu geceden itibaren şiddetli kar yağışı bekleniyor. Peki Bu illerimizden Afyonkarahisar'da yarın okullar tatil mi? 

SON BİLGİ.. Bu konuda Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılmış yeni bir son dakika açıklaması yok.. Lütfen bu sayfayı takip edin.. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum