Ağalık vermekle, yiğitlik vurmakla

Ağalık vermekle, yiğitlik vurmakla
Çevrede hatırı sayılır, sözü geçer bir adam olmak istersen, gereken yerlere bol para yardımında bulunacaksın; eş, dost uğruna bol para harcayacaksın. Yiğit diye tanınmak istersen,savaşta da barışta da vurucu, kırıcı olacaksın.

Toplumda insanlar için sözü dinlenen, hatırı sayılır, güvenilen biri olmak için her daim cömert, yardımsever olmalı ve o toplumdaki insanların gönlünü hoş etmek gerekir. Eğer ki toplumda yiğit olarak tanınmak istersen de bileğinin gücüyle, iyi ve kötü zamanda, barışta ve savaşta her zaman kendini kabul ettirmen gerekir. Her zaman bize güvenenleri savunmak gerekir.

Toplumda hatırı sayılır, sözü dinlenir bir kimse olmak isteyenler cömert ve yardımsever olmalıdır. Yiğitler de bileklerinin gücüyle kendilerini kabul ettirirler.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.