Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kayıt belgeleri

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kayıt belgeleri
2017-2018 eğitim yılı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kayıt için istenen belgeler ve kayıt tarihleri ne zaman?

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ

2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri
14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.Devlet üniversitelerinde elektronik kayıtlar, 11 Ağustos - 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
 
Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt için aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
Elektronik kayıt yapan adaylar, Üniversitelere giderek tekrar kayıt yaptırmalarına gerek yoktur. Elektronik kayıt işlemlerinin ardından (18 Eylül 2017 tarihinde eğitim öğretim başlandıktan sonra ilk 2 hafta içerisinde e devlet kayıt çıktısını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir)

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
b) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
c) 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
d) Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine başvurmaları gerekmektedir.
 
2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA ŞAHSEN GELEREK KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT GÜNLERİ
14-18 Ağustos tarihleri arasında sizin bölümün kayıt gününü üniversite sitesinden öğreniniz. Detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Fakülte ve Yüksekokul kayıt günleri farklıdır. Bazı bölümlerde sadece 1 gün kayıt yapılacaktır.
 
2017 ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Öğrencilere Duyuru
Kayıt Tarihleri ve Kayıt Klavuzu İçin Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.