Ahmet Vefa Küçük kimdir ne iş yapar

Ahmet Vefa Küçük kimdir ne iş yapar
Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurul heyecanı devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük hakkında arama motorlarında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Vefa Küçük kimdir? Vefa Küçük kaç yaşında, nereli?

Ahmet Vefa Küçük (d. 13 Mart 1943, Nevşehir) Türk iş adamı, avukat ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu başkanıdır. Vefa Küçük, ilkokul ve ortaokuldan sonra Vefa Lisesi'ni bitirdi. 1965 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Dört yıl Vefa Vakfı başkanlığını yürüttü. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkan vekili olarak 1994-1998 yılları arasında yönetim kurulunda görev yaptı.

2015 yılı Nisan ayında kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanı olarak girdiği seçimde üç yıllığına yeniden başkan seçildi. 2018'de yeniden 3 yıllığına seçildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.