Ailenizle alışveriş yaparken aldığınız ürünün fiş veya faturasını alma

Ailenizle alışveriş yaparken aldığınız ürünün fiş veya faturasını alma
Ailenizle alışveriş yaparken aldığınız ürünün fiş veya faturasını almaya özen gösteriyor musunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Evet özen gösteriyorum. Çünkü aldığım ürün bozuk çıkarsa alışveriş faturası benim belgem olarak ürünü aldığım markete giderek rahatlıkla ürünümü değiştirebilirim.Fakat market aldığım ürünü geri almassa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalıyız.

Ailemle alışveriş yaparken aldığımız ürünün fiş veya faturasını almaya özen gösteririm. Çünkü alışveriş faturası ya da fişi bizim bir nevi belgemizdir. Alışverişi yaptıktan sonra fişi mutlaka kontrol ederim. Genellikle bu kontrolü alışveriş yaptığım yerde yaparım. Eğer fiş ile aldığım ürünler birbiriyle alakası değilse hemen orada müdahale ederim.

Ya da eve geldiğimizde ürünün bozuk veya bir hatası olduğunu fark edersek alışveriş fişimiz ile markete gider ürünü rahatlıkla değiştirebiliriz. Market tarafından ürün değişmez ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalıyız. Fakat fişi attıysak eğer ürünü değiştirmek mümkün olmayacaktır. Bu nedenle alışveriş yaptıktan sonra fişi ya da faturayı hemen atmayın.

7
13
3
12
7
6
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum