Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı

Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı
Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı ancak Türkiye Süper Liginde böyle bir durum olmadığı ortaya koymuştur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı ancak Türkiye Süper Liginde böyle bir durum olmadığı ortaya koymuştur

A- Bıyık bırakan
B- Siyah forma giyen
C- kısa boylu olan
D- Uzun saçlı olan

Doğru Cevap: Siyah forma giyen

Amerikan futbolu (ABD ve Kanada'da futbol, diğer bölgelerde korumalı futbol olarak bilinir); on birer oyuncudan oluşan iki takımın arasında, mekik biçimli bir topla, kendisine özgü bölünmüş oyun alanı bulunan dikdörtgen şeklindeki bir sahada oynanan takım sporudur. 
Buz Hokeyi, buzun üzerinde iki takımla oynanan bir spor veya oyundur. Oyuncular hokey patenlerini giyip hokey sopalarıyla diski (pakı) kontrol etmeye çalışırlar. Oyuncular diski (pakı) kaleye sokarak sayı bulurlar. Takımda biri kaleci olmak üzere altı oyuncu molasız oynar. Aslen bir takımda 20'den fazla oyuncu vardır. Bir oyuncu kuralları ihlal ederse hakem ceza olarak takımı bir süreliğine 5 kişiyle oynatır. 26x56 mt. genişlikte bir alanda oynanır. 15 ya da 20 dakikalık üç devreden oluşur.

101
5
4
7
17
8
83
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.